Systeemtherapeutisch werker

Ouders en kinderen functioneren samen prettig en ontspannen in een gezin als er ruimte is om jezelf te kunnen zijn. De dagelijkse praktijk van het gezinsleven kan in deze tijd intensief zijn.

In de dynamiek van de dag kunnen er thuis in de omgang met elkaar en opvoeding van de kinderen patronen ontstaan die niet prettig zijn en lastig te begrijpen zijn. De emoties kunnen hoog oplopen. Het kan dan ingewikkeld zijn om te bedenken waar het vandaan komt en wat de betekenis ervan is.

Ik ontdek graag samen met jullie wat helpende en niet helpende patronen binnen jullie gezin zijn. Dit kan hopelijk verlichting en inzicht geven. Het kan een wenselijke verandering in gang zetten die goed bij jullie gezin past.

Ouders en kinderen blijken elkaar veel te kunnen leren als er stil gestaan mag en kan worden bij alles wat voor hen belangrijk is. Groei en ontwikkeling van ieder gezinslid krijgen dan meer ruimte waardoor het vertrouwen toeneemt en de liefde blijft stromen!

Ik denk hier graag over mee en kom bij voorkeur bij jullie thuis. Vanuit jullie vertrouwde omgeving kunnen we de dagelijkse situaties bespreken en praktisch aan de slag gaan met jullie doelen.

Daarnaast kan ik, indien wenselijk, aansluiten bij gezamenlijke overleggen van school en andere betrokkenen van jullie gezin om mee te denken in het grotere geheel. Dit kan helpen om de verbinding in de samenwerking te verstevigen.

Opleiding en werkervaring:
- Opleiding tot Sociaal Pedagogische Hulpverlener
- Opleiding tot Ambulante Begeleiding Jeugd en Gezin
- Opleiding tot Systeemgericht Werker
- Opleiding Een Taal Erbij
- Opleiding Brain Bloc

13 jaar ervaring in de klinische Kinder- en Jeugdpsychiatrie

7 jaar werkzaam bij Karakter, Kinder- en Jeugd Psychiatrie als Ambulant Gezinsbehandelaar binnen het IPG-team.

Registraties:

SKJ Stichting Kwaliteitsregister Jeugd

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.