Telefonisch of via de mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor hulpverleners die ook zijn aangesloten bij zorgmail.

Tel: 06-52 38 02 02

Praktijk Carucci is gevestigd in het Jordenshuis in het centrum van Deventer.

De praktijkruimte bevindt zich op de eerste en verdieping. Er is geen lift in het pand. Heeft u moeite met traplopen? Laat het even weten, dan zoeken we naar een oplossing.
 
 
 
 
 
 
 
Adres:

Papenstraat 26

7411 ND Deventer

emailadres van Mieke Swennen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres van Judith Ellenkamp: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres van Marieke Mensink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres van Didier Rammers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres Rene Olthof (administratie): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

KvK nr.: 59846240

Btw nr.: NL 188508168B01

Banknr: NL 47 TRIO 0391 1499 46 t.a.v. Praktijk Carucci

 

.

 
Route beschrijving